Бестселърът на нощна София – Bedroom Premium Club се завръща не просто обновен, а изцяло преосмислен.

За нас

Авторите от проектантския колектив арх. Пламен Методиев и арх. Ивона Шахова, в сътрудничество с Инвеститор с визия, запазиха духа на изискания лукс на първата версия на клуба в историческата сграда на бившата Италианска банка.

Ново архитектурно разпределение обединява функционално трите обема в общия салон с предсценичен акцент. Мястото е развито амфитеатрално спрямо програмата, което позволява добра видимост от всяка точка на клуба. Диджеите са в центъра на “Храма на музиката”, близо до хората и настроението, в крак със съвременната тенденция за интерактивност между публикации и шоумейкинг.

Пейзажното разположение на новите мебели позволява различни ъгли и 360° панорамно усещане. Ефектът е подсилен от добавените зони с 3D видео мапинг, осветление и звук, които създават “космическа” атмосфера в познатия “Great Gatsby” Premium стил.

Фалшът отново отсъства. Всичко е изработено от истинско дърво, метал, камък, стъкло, естествена кожа, естествен текстил и златни листа. Всеки детайл е обработен с щателност и прецизност.

В потребителския „пластмасов“ и „евтин“ свят на нашето време, Bedroom Premium Club запазва своя бутиков характер с усещане за „костюм по мярка“. Това е мястото на взискателните хора, с висок критерий за комфорт на средата, това е клубът на съвременните „взискателни хора”. Това е вашият клуб!