Bedroom Premium club e готов да те пренесе в 2023 година

Новогодишната нощ e най-еуфоричната и запомняща вечер в годината и Bedroom Premium club ви предлага да я изживеете подобаващо стилно.

На 31 декември наш специален гост ще бъде резидентът на Nikki Beach Saint Tropez – DJ DOUMEA. Артист от международна величина, чиято звезда изгрява с ремикс на вечния хит на Dalida и Alain Delon – “Parole,parole”. Веднага след това той е избран за резидент на шикозния клуб „Matignon Paris“ на Champs Elysées, а днес е емблема на бохемския стил в Saint Tropez. 

Специално за събитието Doumea e подготвил прецизен микс от най-емблематичните хитове през годините в различни стилове и негови авторски ремикси. Цялостната атмосфера ще бъде допълнена от Big D, атрактивни артисти на сцената и момичета от Bedroom premium ladies. 

Новогодишната нощ може да се превърне в едно наистина #premium изживяване, а тук може да видите разпределение на масите и техните консумации. Посочените цени са за маси и сепарета, които побират определен брой хора на тях. В сумите са  включен вход и консумация. Може да получите детайлна информация и да направите резервация на телефон: 0888 860 666 

WELCOME TO BEDROOM PREMIUM CLUB!

Цени и разположение

СЪБИТИЕ: NEW YEARS EVE @ BEDROOM PREMIUM CLUB

НАЧАЛО: 22:00H